Yritys

Palvelemme pitkällä kokemuksella

Transser Oy on vuonna 2013 perustettu betonin ja kiviaineksen kuljetukseen sekä raskaskonehuoltoon erikoistunut yritys.

Palveluihimme kuuluvat betonin ja kiviaineksen kuljetus ympäri Suomen sekä raskaskoneiden huolto. Yrittäjällä on yli 15 vuoden kokemus raskaskoneiden huoltamisesta ja kuljetusalasta.

Tarjoamme betonin ja kiviaineksien kuljetuspalveluja ammattitaidolla ja joustavasti kaikenkokoisille asiakkaille, aina yksityisistä pienrakentajista suuriin rakentajiin. Yrittäjän pitkä työkokemus ja jatkuva yhteistyö Ruskon Betoni Oy:n kanssa mahdollistavat työn tekemisen sovitussa aikataulussa ja laadukkaasti.

Vuodesta 2016 alkaen yritykseen on hankittu uusia 76-tonnisia kasettiautoja kuljetustarpeiden lisääntymisen vuoksi ja jotta voisimme palvella asiakkaita uudella ja nykyaikaisella kalustolla, jolla turvaamme onnistuneet kuljetukset sovitussa aikataulussa. Tällä hetkellä yhdistelmiä on 5 kappaletta

Raskaskoneiden huoltohalli sijaitsee lastaajantiellä Vuokatissa. Raskaskoneiden huoltoa olemme suorittaneet erityisesti kuorma-autoille, linja-autoille ja pakettiautoille. Teemme muun muassa raskaskoneiden luvanvaraiset jarruhuollot (b-lupa).

Käytämme sivustollamme evästeitä paremman käyttäjäkokemuksen tarjoilemiseen, kävijäliikenteen analysoimiseen, sisällön persoinointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.